Form International
 
 
Form International Form International Form International
OVER ONS


Form international is in 2005 opgericht en gevestigd in ItaliŽ in de noordelijke regio Trentino-Alto Adige, maar wordt gerund door de Nederlandse Marleen Hoek. Vanuit deze locatie helpen wij u als bedrijf, reisorganisatie of andere instantie bij uw commerciŽle betrekkingen in heel ItaliŽ. De lokale aanwezigheid is een toegevoegde waarde voor een optimale dienstverlening.

Marleen Hoek woont en werkt al tientallen jaren in Noord-ItaliŽ en spreekt zowel vloeiend Nederlands als Italiaans. Met haar jarenlange werkervaring in de toeristische commerciŽle branche is zij de ideale partner om te bemiddelen bij commerciŽle, toeristische betrekkingen tussen Nederlandse en Italiaanse bedrijven. Haar integratie in de Italiaanse samenleving is daarbij toonaangevend.
Een contactpersoon die vertrouwd is met de omgangsvormen vergemakkelijkt immers het contact met uw Italiaanse partner of klant. De medewerking van Form International is voor uw bedrijf een kwalitatief hoogstaande investering, waarbij altijd het maximale resultaat voorop staat. Wij zijn in ItaliŽ thuis!

Neem contact met ons op om te weten of wij ook voor u iets kunnen betekenen.


In relazione all'attuale normativa italiana per informativa, acquisizione e conferma dei cookie,
si dichiara che nessuna delle pagine o sotto-pagine del sito web "www.forminternational.net" utilizza cookie di alcun genere.

~  site   powered  by  Form International  ~