Form International
 
 
Form International Form International Form International Form International
DIENSTEN


Form International richt zich tot Nederlandse bedrijven, reisorganisaties en andere instanties die een snelle en doelgerichte communicatie met ItaliŽ beogen voor hun commerciŽle betrekkingen met Italiaanse partners, waarbij ervaring, kennis van zaken, complete beheersing van de taal en de aanwezigheid ter plekke een fundamentele rol spelen.

Zakelijke diensten in de toeristische branche:
Wij helpen u graag bij het onderhouden van de contacten met uw Italiaanse partners en bij het vinden van nieuwe partners. Hiebij kunnen wij onze uitgebreide kennis van zaken in heel ItaliŽ, met name in de wereld van het OUTDOOR toerisme (campings, agriturismo's, Countryhouses) voor u inzetten.

Andere diensten:
Wij verlenen graag onze medewerking bij het organiseren van culturele evenementen, studiebezoeken en hulpverlening in het algemeen in de regio Trentino-Alto Adige, waarvoor u als Nederlander of Nederlandse organisatie een ervaren, betrouwbare en vloeiend Italiaans sprekende contactpersoon zoekt om uw project doeltreffend uit te werken.

Partner:

In relazione all'attuale normativa italiana per informativa, acquisizione e conferma dei cookie,
si dichiara che nessuna delle pagine o sotto-pagine del sito web "www.forminternational.net" utilizza cookie di alcun genere.

~  site   powered  by  Form International  ~